حرکت سرمایه گذاران هندی به سوی روسیه و باخت غرب به زبان ساده

با خروج شرکت های غربی از روسیه اکنون کسب و کارهای هندی برای افزایش سرمایه گذاری در این کشور دست به کار شده اند.

به گزارش تحریریه، یکی از مقام های روس اعلام کرد که کارآفرینان هندی در حال کار بر روی راه اندازی پروژه های تجاری جدید در منطقه مسکو هستند.

«یکاترینا زینویوا» به خبرگزاری تاس گفت که بیش از ده شرکت هندی پس از بومی سازی مشاغل خود در منطقه صنعتی مسکو، با موفقیت در حال فعالیت هستند.

زینویوا تاکید کرد: حجم کل سرمایه گذاری آنها 11 میلیارد روبل (135 میلیون دلار) است و تعداد مشاغل ایجاد شده به هزار نفر می رسد. البته پروژه های جدیدی نیز برنامه ریزی شده که در دست ساخت هستند که حدود هشت میلیارد روبل (98 میلیون دلار) سرمایه گذاری دیگر را برای منطقه مسکو به ارمغان می آورد. اجرای آنها حضور تجارت هند در منطقه ما را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

به گفته زینویوا، منطقه مسکو همچنین پس از یک نمایشگاه تبلیغاتی در دهلی نو و بمبئی که قرار است در اواخر این ماه برگزار شود، قادر خواهد بود تا افزایش قابل توجهی را در جذب سرمایه گذاری های هندی تجربه کند.

حرکت سرمایه گذاران هندی به سوی روسیه و باخت غرب به زبان ساده

وی افزود: در طول جلسه مقدماتی، نمایندگان صنعت داروسازی هند علاقه زیادی به منطقه ما و فرصت هایی که آماده ارائه آن است نشان دادند. این فرصت ها شامل زیرساخت ها و بازار مصرف گسترده و همچنین تدارکات است.

در پی تحریم های غرب علیه مسکو، همکاری تجاری و اقتصادی بین روسیه و هند افزایش یافته است. در سال 2022، روسیه برای اولین بار به یکی از پنج شریک تجاری برتر هند تبدیل شد.

آمار رسمی نشان می دهد تجارت دوجانبه به رکورد 39.8 میلیارد دلار برای سال مالی 2022-23 رسیده است.

به گفته آلکسی والکوف، مدیر مجمع بین المللی اقتصاد سن پترزبورگ (SPIEF)، تجارت هند فرصت های خوبی برای پر کردن خلاء شرکت های غربی پدید آورده است.

Russia seeks Indian investment in its oil and gas sector | Reuters

وی در مصاحبه اخیر خود با راشا تودی تأکید کرد که صنایع کلیدی که در همکاری روسیه و هند توسعه سریعی پیدا کرده اند هیدروکربن‌ها، انرژی هسته‌ای، داروسازی، کودهای شیمیایی و محصولات با فناوری پیشرفته بوده اند.

به گفته والکوف زمینه های مهم دیگری از همکاری بالقوه دهلی نو و مسکو وجود دارد که عبارتند از زیرساخت های حمل و نقل، کشاورزی و فرآوری محصولات کشاورزی، حمایت از شرکت های کوچک و متوسط (SMEs)، تحول دیجیتال و فناوری های پیشرفته، و همچنین تولید و تجارت.

پایان/

۲۹ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۰
کد خبر: 25091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 10 =